Četvrtak, 8. 6. 2023.

Učiti volontirati u radu s djecom u Ljetnom kampu

Volite se igrati, djeca su vam draga i zanimljiva, najviše volite ljeto i more, imate između 16 i 20 godina – savjetujemo da se prijavite učiti volontirati u radu s djecom u Dječjem ljetnom kampu od 26. 6. do 19. 8. ove godine. Učiti volontirati u radu s djecom znači biti dio voditeljskog tima – uz stručnog voditelja/voditeljicu i asistenta/asistenticu brinuti o 20-ak djece u grupi. Možete birati želite li biti u timu koji radi s grupom predškolaca, grupom djece koja su završila prvi i drugi razred ili sa starijima. Vaše su obaveze doći u kamp u dogovoreno vrijeme i pomoći u radu s djecom, kako se dogvoorite s voditelje/icom i asistentom/icom. To, drugim riječima, znači igru u moru i na plaži od 9 do 15 sati svakog dana osim nedjelje kroz dva tjedna, koliko traje smjena. Pomažete u igranju i učenju s djecom, u odlasku na izlete, druženjima, potičete djecu na aktivnosti i slično, prema dogovoru.

Možda ste kao dijete boravili u Gradskom kampu ili Zabavnoj ljetnoj bazi, pa se i danas rado sjećate druženja s Lucom Matteom, Ivom, Lukom, Anabel, Aurorom… Nudimo priliku da i vi ostavite trajnu uspomenu djeci koja danas ljeta provode u kampu.

Vaš radni dan je šest sati, dobijete dvije majice s logotipom kampa koje nosite na posao, topli obrok i plaćene izlete. DND će vam ponuditi ugovor (za malodobne ga potpisuje roditelj), možete dobiti potvrdu o volontiranju, odnosno volontersku knjižicu koja pri upisu na neke fakultete ili prilikom traženja posla može osigurati prednost.

Ako želite učiti volontirati u Dječjem ljetnom kampu, sad je vrijeme da se javite u DND na dnd.porec1996@gmail.com napišete nam par rečenica o sebi (ime, dob, škola, zašto želite volontirati) a mi ćemo organizirati kratku edukaciju prije početka kampa, koja će vas uvesti u jednu nezaboravnu avanturu.