TITLE

DESCRIPTION

Ponedjeljak, 28. 6. 2021.

Dječji ljetni kamp 2021

Posljednjeg ponedjeljka u lipnju, kako smo već svi navikli, počeo je Dječji ljetni kamp 2021. Jutros smo podigli zastavu na Gradskom kupalištu i postavili baner u parku Igraonice hotela Pinija. Ove godine DND i Grad Poreč zajedničkim snagama uz veliku pomoć Valamara omogućuju kamp na dvije lokacije. Gradonačelnik Loris Peršurić došao je na otvaranje kampa a u Igraonici nam se pridružio i predstavnik Valamara Andrea Štifanić.

U prvu smjenu je upisano ukupno 125 djece. O 65 djece na Picalu brinu po dobnim skupinama Karmen Vidović i Dubravka Stevanović, Marina Čabraja i Dijana Lutvica te Igor Ostojić i David Musil Todorović. Na Gradskom kupalištu o 60 djece brinu, također po dobnim skupinama Gordana Vrdoljak i Lara Zgrablić, Ana Puljić i Ana Đaković te Ivana Krajcar i Robert Šuman. Koordinatori na Gradskom kupalištu, oni koji brinu da sve u kampu ide glatko su Klaudija Ilinčić i Valentin Gašparini.

Nakon svečanosti otvaranja djeca su krenula na plažu, a voditelji su im za marendu ponijeli voće, koje će svako jutro stizati u kamp za doručak ili marendu. Za dobar ručak brinu se vrsni kuhari i kuharice Valamara.  Prvi dan: njoki sa šalšom i ozvrstan kolač. Ljeto sada može početi.

Oznake:

Category: Nekategorizirano

Sniježana

NOVOSTI