PROGRAMI

BREAK DANCE

Cjelogodišnji program koji okuplja dvije grupe djece, početnike i nastavljače, te se održava 2 puta tjedno. Voditelj je Valentin Gašparini.

Opširnije

DRAMSKA RADIONICA

Cjelogodišnji program namijenjen djeci školske dobi, održava se jedanput tjedno po dva školska sata. Voditeljica radionice je profesorica hrvatskog jezika i književnosti Anči Ritossa Blažević.

Opširnije

PLESAONICA

Cjelogodišnji program za djecu od 1. do 3. razreda OŠ, podrazumijeva pripremu djece za upis u umjetničku školu, smjer suvremenog plesa. Radionica se održava 2 puta tjedno, a voditeljica je plesna pedagoginja Andreja Široki.

Opširnije

ZABAVNA LJETNA BAZA

Ljetni kamp osmišljen u DND-u još 1997. godine, kao pomoć roditeljima koji ljeti rade u turizmu.

Opširnije

ZIMSKE I PROLJETNE RADIONICE

U vrijeme zimskih i proljetnih školskih praznika, u prostorijama DND-a organiziramo raznovrsne besplatne radionice za djecu, u jutarnjim satima.

Opširnije

DJEČJI FORUM

Cjelogodišnji program za djecu viših razreda osnovne škole, sastaje s jedanput tjedno, a voditeljice su bivša tajnica DND Snježana Lehman i profesorica engleskog jezika Dunja Klarić.

Opširnije

LIKOVNA RADIONICA

Cjelogodišnji program koji okuplja djecu koja se lako izražavaju crtanjem, upućuje ih u vještine likovnog izražavanja.

Opširnije

STRELIČARSTVO

Specifična radionica jer u radu, uz djecu, mogu sudjelovati i njihovi roditelji.

Opširnije

ZNANSTVENE RADIONICE

Cjelogodišnji program koji se odvija u dvije skupine: „Mali istraživači“, namijenjeno predškolskoj djeci i „Mali znanstvenici“, namijenjeno djeci nižih razreda osnovne škole. Program se odvija jedanput tjedno po dva školska sata, a voditeljica je psihologinja Valentina Mladinov

Opširnije