Srijeda, 6. 4. 2022.

Ljetni kamp 2022.

Dragi roditelji,

i ovog ljeta želimo djeci omogućiti provođenje slobodnog vremena na kreativan način, uz igre u moru i na kopnu, razne zabavne, edukativne i sportske aktivnosti, sve pod budnim okom naših stručnih voditelja i voditeljica.

Ljetni kamp 2022. organiziramo u sljedećim terminima:

 • PRVA SMJENA: 27.06. – 09.07.2022.
 • DRUGA SMJENA: 11.07. – 23.07.2022.
 • TREĆA SMJENA: 25.07. – 06.08.2022.
 • ČETVRTA SMJENA: 08.08. – 20.08.2022.

Broj polaznika u svakoj grupi i smjeni je ograničen, stoga vas molimo da na vrijeme prijavite svoje dijete.

 

LOKACIJA:

 1. plaža Pical Baza je dječja igraonica u sklopu hotela Valamar Pinia
 2. Gradsko kupalište Baza je u šumici neposredno nakon aquagana

 

ZA KOGA:

Ljetni kamp namijenjen je djeci od navršene 5. godine života do završenog 5. razreda osnovne škole.

Djeca su raspoređena u grupe, ovisno o uzrastu. U svakoj smjeni formiraju se 3 grupe djece:

 • grupa A – za vrtićku djecu i djecu koja u rujnu kreću u školu
 • grupa B – za djecu koja su završila 1. i 2. razred osnovne škole
 • grupa C – za djecu od završenog 3. – 5. razreda osnovne škole

Svaku grupu vodi 1 voditelj ili voditeljica (stručna osoba s iskustvom u radu s djecom) te 1 asistent ili asistentica (student/studentica).

 

O PROGRAMU:

Dnevni program zamišljen je tako da djeca dolaze u Bazu kampa do 8:45 sati. Nakon jutarnje prozivke i dogovora o dnevnim aktivnostima, slijedi boravak na plaži i u moru, uz razne „morske“ igre i školu plivanja koju za neplivače i plivače početnike provode treneri plivačkog kluba Poreč (po jedan na svakoj lokaciji).

U 12:00 sati  organiziran je ručak u Bazi,  a nakon ručka, sportske, likovne, plesne, glazbene i druge aktivnosti i radionice, pa i ponovni odlazak na more, ovisno o rasporedu i interesu djece.

Od 15:00 – 16:00 sati svi su ponovno u Bazi jer je to vrijeme kada dolaze roditelji i djeca odlaze kući.

U svakoj smjeni kampa organizira se izlet u Dinopark za djecu vrtićke grupe, te izlet u aquapark Istralandiju za školsku djecu, a mogu se pridružiti i roditelji.

Ostali poludnevni izleti (vožnja brodom i kupanje u Zelenoj laguni za mlađu djecu, te skijanje na vodi na ski liftu u Zelenoj laguni za stariju djecu) organizirati će se u svim smjenama ukoliko uvjeti to dozvole.

Radno vrijeme Kampa je od 6:45 do 16:00 sati. Radi se svaki dan osim nedjelje. Praznici su također radni.

Za roditelje koji rade do 16:00 sati, osigurano je dežurstvo do 16:15 – 16:30 sati.

Sve ostale informacije, poput toga što dijete svaki dan treba imati sa sobom, tko su voditelji/voditeljice i asistenti/asistentice grupe, koji su termini planiranih izleta i drugo, roditeljima šaljemo putem maila, najkasnije do 10 dana prije početka smjene.

 

PREDUPISI:

PREDUPISI za ljetni kamp 2022. odvijati će se u razdoblju od 18.04. – 22.04.2022. 

Link za prijavu biti će aktivan na našoj stranici dnd-porec.hr od ponedjeljka, 18.04.2022. od 8:00 sati do petka, 22.04.2022. do 23:59.

Broj djece u grupama i smjenama je ograničen. Prednost upisa imati će djeca s prebivalištem na području Grada Poreča – Parenzo, a uzimati će se u obzir i to da svakome omogućimo boravak barem u jednoj smjeni kampa. No, ove godine nećemo zatvarati obrasce kada se grupa popuni.

Umjesto toga, prijaviti se mogu svi koji žele od navršene 5. godine života do završenog 5. razreda osnovne škole. U istom terminu odvijaju se, dakle, predupisi i za djecu s prebivalištem na području Grada Poreča – Parenzo i za djecu koja nemaju prebivalište na području Grada Poreča – Parenzo.

Nakon roka za prijavu, razmotriti ćemo cijelu situaciju i vidjeti što možemo učiniti kako bismo zadovoljili vaše potrebe te vam mailom javiti rezultate u narednih desetak dana, a najkasnije do 07.05.2022.

 

PLAĆANJE:

Kada vam se povratno javimo i potvrdimo mogućnost upisa u željenu smjenu/smjene i grupu, potrebno je kroz naredna dva dana uplatiti akontaciju u iznosu od 200,00 kuna (po smjeni i po djetetu) čime se potvrđuje upis djeteta i osigurava mjesto u ljetnom kampu.

Ostatak iznosa za Kamp, plaća se najkasnije do sedam dana prije početka upisane smjene.

Podaci za uplatu:

PRIMATELJ: Društvo „Naša djeca“ Poreč
ADRESA: Trg kneza Branimira 2, 52 440 Poreč
IBAN: HR5823800061110007659
MODEL: 00
POZIV NA BROJ: 22 – datum rođenja djeteta
OPIS PLAĆANJA: ime i prezime djeteta i broj smjene za koju se uplaćuje

 

CIJENE:

Ekonomska cijena boravka u ljetnom kampu, za jedno dijete i jednu smjenu (12 dana) iznosi 1.300,00 kuna, te uključuje jedan topli obrok dnevno (ručak), voćnu marendu, razne zabavne, kreativne, edukativne i sportske aktivnosti i radionice, materijal za radionice, opremu i rekvizite za sportske aktivnosti, te stručne voditelje i voditeljice.

 • Roditelji djece koja imaju prebivalište na području Grada Poreča – Parenzo plaćaju iznos od 860,00 kn po smjeni. Roditelji koji u istoj smjeni imaju dvoje i više djece koja imaju prebivalište na području Grada Poreča – Parenzo imaju sljedeće olakšice u plaćanju: za drugo dijete u istoj smjeni plaćaju iznos od 600,00 kuna, a za treće dijete u istoj smjeni plaćaju iznos od 430,00 kuna.
 • Roditelji djece koja nemaju prebivalište na području Grada Poreča-Parenzo plaćaju ekonomsku cijenu od 1.300,00 kuna; za drugo dijete u istoj smjeni plaćaju iznos od 900,00 kuna, dok za treće dijete u istoj smjeni plaćaju iznos od  700,00 kuna.
 • Roditeljima koji upišu dijete u sve četiri smjene ljetnog kampa odobrava se popust od 50% na zadnju, četvrtu smjenu.
 • Za djecu iz obitelji koje su u socijalnoj potrebi, a koja imaju i čiji roditelji imaju prebivalište na području Grada Poreča – Parenzo, troškove boravka u jednoj smjeni ljetnog kampa snosi Grad Poreč – Parenzo.

 

Povrat sredstava:

 • U slučaju kada dijete ne boravi u Kampu uzastopno tri li više dana, roditelji imaju pravo na povrat polovine uplaćenog a neiskorištenog iznosa, isključivo na temelju liječnike potvrde o bolesti djeteta.
 • U slučaju odustajanja od Kampa a prethodno izvršene uplate (akontacije ili cijelog iznosa), roditelji imaju pravo na povrat polovine uplaćenog a neiskorištenog iznosa.
 • U slučaju kada organizator mora otkazati realizaciju programa radi izvanrednih okolnosti, roditelji imaju pravo na povrat cjelokupnog uplaćenog a neiskorištenog iznosa.

VAŠ DND POREČ

Ljetni kamp za djecu provodi se uz financijsku podršku Grada Poreča – Parenzo i uz velikodušnu pomoć tvrtke Valamar Riviera d.d.