Utorak, 24. 4. 2018.

U svibnju počinjemo upise djece u Zabavnu ljetnu bazu

Vremenske prilike već na veliko najavljuju ljeto, pa i mi najavljujemo upise djece u ljetni kamp. Počinjemo odmah nakon Praznika rada, a  od 2. do 11. svibnja vrata DND-a na Trgu kneza Branimira 2 bit će otvorena od 8 do 19 sati. Nakon 11. svibnja upisi traju do popunjenja kapaciteta, ali za radnog vremena, radnim danom od 8 do 16  na istoj adresi.
Djecu možete upisati i elektroničkom poštom – pošaljite nam na adresu dnd-porec@net.hr zahtjev za upisnicom, poslat ćemo vam je mailom, a vi je trebate ispuniti i potpisati, skenirati i vratiti na istu adresu.
 
I ovog ljeta u Zabavnoj ljetnoj bazi organiziramo za djecu u nekadašnjem remontu i na plaži Pical povođenje slobodnog vremena na zabavan i kreativan način, u dobrom društvu, pod budnim okom naših stručnih voditelja. Zabavnu ljetnu bazu DND-a organiziramo u:
prvoj smjeni od 25.06.-07.07.
drugoj smjeni od 9. .07.-21.07.
trećoj smjeni od 23.07.-04.08.
i četvrtoj smjeni od 06.08.-18.08.
O djeci brinu DND-ovi stručni voditelji/ce i brojni mladi asistenti i asistentice, volonteri i volonterke koji će pod stručnim nadzorom voditelja djeci prenositi svoja znanja i vještine. Koordinatorica kampa je Gabrijela Močibob, tajnica DND-a.
 
Djeca će u kampu biti podijeljena u grupe po uzrastu, a od aktivnosti – radionica prilagođenih njihovoj dobi pripremamo: školu plivanja, zabavne sportske igre u moru i na kopnu, penjanje na umjetnoj stijeni, slack line, potragu za blagom, izlete, kreativne radionice…
Osim radionica planiramo puno zabavnih i edukativnih igara kroz koje će se djeca baviti sportskim aktivnostima, razvijati svoje vještine i proširivati znanja, planiramo puno izleta, a nećemo zaboraviti niti radosti kupanja u moru.
Jedna smjena traje dva tjedna (12 dana) i uključuje sve dane u tjednu (i praznike!) osim nedjelje. Dnevni rad kampa započinje u 9, a završava u 15 sati. Dežurstva za prihvat djece su organizirana od 6,45 i do 16 sati.
Broj polaznika u jednoj smjeni je ograničen, pa je važno upisati dijete što prije u željenu smjenu.
 
UVJET UPISA: Popunjavanjem prijavnice i uplatom akontacije od 400 kuna dijete ste tek predbilježili za kamp, a upisano je uplatom PUNOG iznosa, najkasnije 10 dana prije početka smjene. U slučaju opravdanog izostanka djeteta (liječnička ispričnica) vraćamo polovicu uplaćenog, a neiskorištenog iznosa (prema liječničkoj ispričnici), u ostalim slučajevima zadržavamo cijeli iznos.
 
Cijena jedne smjene od dva tjedna (12 dana) koja uključuje topli obrok, aktivnosti – radionice, školu plivanja za neplivače, materijal za radionice, osiguranje i organizaciju kampa, iznosi 790 kn po djetetu školskog uzrasta, odnosno 910 kn po djetetu vrtićkog uzrasta. Roditeljima za drugo i treće dijete odobravamo cijenu 520 kn, odnosno za vrtićku djecu 640 kn. Cijena kampa za djecu s prebivalištem izvan područja Grada Poreča je 960 kn za djecu školskog uzrasta, 1.100 kn za djecu vrtićkog uzrasta. Cijene za drugo, treće dijete 700 kn odnosno 840 kn.
Za upis u sve četiri smjene odobravamo dodatan popust.
 
Treba li vam još koja informacja, javite se na
052 647 434 i mobitel 091 11 33 334
plakatzljb nirvana