Utorak, 6. 9. 2022.

Tražimo novu upraviteljicu DND-a

Naša dosadašnja upraviteljica odlučila je probati novi posao, pa smo raspisali natječaj u potrazi za osobom koja će ubuduće voditi udrugu. Natječaj je objavljen na službenim stranicama HZZZ i rok za prijavu na natječaj je sljedeći ponedjeljak, 12. 9. 2022. Prijaviti se može slanjem potrebne dokumentacije na službeni mail DND Poreč dnd.porec1996@gmail.com.

Natječajem tražimo osobu višeg ili visokog obrazovanja, koja je stekla menadžerske vještine potrebne za vođenje udruge, kao što je upravljanje financijama, organizacijske vještine, administrativni poslovi, komunikacijske sposobnosti, rad u timu i iskustvo rada s djecom. Uz sve to tražimo osobu koja je spremna učiti i koja nema zapreka za rad s djecom.

Uz životopis je u odgovoru na oglas važno poslati dokaze o udovoljavanju uvjetima (potvrda o stručnoj spremi, potvrda o nekažnjavanju, dokazi o stručnom usavršavanju i iskustvu rada s djecom).

S osobom koja bude izabrana u uži krug razgovarat će povjerenstvo za provedbu natječaja koje čine: predsjednica DND Divna Radola, predsjednica Upravnog odbora Sunčica Damjanović, Viviana Salvaro i Sniježana Matejčić.

S izabranom osobom sklopit će se ugovor o radu uz probni rok od tri mjeseca.

Dok traje natječajni postupak, dosadašnja će upraviteljica obavljati svoje obaveze u udruzi prema vlastitom rasporedu, a nakon odabira nove osobe, uvest će je u posao.

Sve planirane aktivnosti DND-a idu prema rasporedu, što znači da ćemo uskoro objaviti  upise u radionice.