Ponedjeljak, 12. 9. 2022.

Upisi u radionice

I u ovoj školskoj godini nudimo djeci priliku da svoje slobodno vrijeme provedu u DND-u jer smo prirpemili zanimljive radionice i kompetentne voditeljice. Nastavljamo tri programa: KOR, s profesoricom matematike i informatike Tanjom Ritossom Mihoković, Likovni laboratorij s Marinom Dželalijom Jakominić, Dječji forum sa Snježanom Lehman.

Nudimo i novi uzbudljivi program koji smo nazvali Filmski klub. Voditeljica je Ivori Sošić, prvostupnica komparativne književnosti, voditeljica radionice scenarija u udruzi BLANK-filmski inkubator, ima višegodišnje iskustvo u filmskoj produkciji, a na 15. Profuturi u Poreču dobila je 1. nagradu za autorski projekt “Rođenje savršenog čovjeka”. Radionica će se odvijati kroz tri tematske cjeline: Kreativnost, što je to? u listopadu i prosincu ove godine, Stop – motion animacija od siječnja do kraja ožujka sljedeće godine i Moj prvi film u travnju i lipnju.

Dramski studio će krenuti samo ako se ponovno javi zanimanje za taj program, ali za sada samo propitujemo interes djece. Breake dance preuzima udruga USB i pod njenim okriljem vodit će je i dalje Valentin Gašparini.

U naše četiri radionice djecu se može prijaviti na mail dnd.porec1996@gmail.com do petka, 16. 9. 2022. godine.   Imajte na umu da veliki broj djece nastavlja programe, pa da je broj mjesta ograničen.

Dopunske informacije mogu se dobiti radnim danom od 9 do 13 sati na telefon 052 647 434 ili iznimno u ovom slučaju na mobitel 091 24 52 504.